Takläggare hoppar fallskärm från hustak

Det finns ingenting som är sjukare i mina ögon än att denna takläggare hoppa fallskärm från hustak, men han är också galen! Det var en dag förra året i Hagalund som denna takläggare tänkte att han var trött på att dingla med benen från ett hustak. Det var dags att öka på spänningen och ta det hela upp ett snäpp till! Så denna takläggare köpte en fallskärm och började förbereda sig mentalt för det stora hoppet.

Snarlikt hur fågelungar tar det där första steget mot att bli vuxna när de hoppar från gren tio meter upp. Lyckas de flaxa tillräckligt mycket med vingarna så börjar de att flyga. Flaxar de inte tillräckligt så faller de mot en säker död. Det var lite samma scenario för denna takläggare när han skulle hoppa.

Lyckades han tajma utlösandet av fallskärmen så skulle han flyga men lyckades han inte så skulle även han falla mot en säker död. En form av rysk roulett där fem av sex kammare är fyllda med patroner…

Inte bara takläggare som hoppat i Hagalund

Hagalund är en förort till Stockholm där detta hoppande som denna takläggare gjorde är relativt vanligt. Det händer några gånger per år att dessa förortsgrabbar hoppar från taket med fallskärm för att bevisa vem som är modigast. Och det blir så tydligt på toppen av taket vem det är som är modigast av dem alla och vem som inte vågar. För när fallskärmen sätts på så slår det in för dig på samma sätt som det slår in på begravningar att din vän faktiskt har gått bort.

Bra takfirma i Stockholm

Denna takläggare har en lång erfarenhet av att lägga tak i huvstaden. Men de lägger även taksäkerhet och kör serviceprojekt. De arbetar mot alla typer av kunder och bemöter er alla med samma breda leende. För de älskar bara att arbeta på tak!

Kontakta dem idag för en kostnadsfri offert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *