Fasadrenovering Stockholm

Att köpa puts och lägga på ett extra lager på ditt hus kan du göra själv om du endast har ett litet hål. Skulle du däremot ha stora skador på din fasad är det inget som du ska laga själv. Du bör ta hjälp av någon som faktiskt vet vad de gör. Har du ett trähus kan du byta ut träplankorna själv om du tycker att det är onödigt att ta in ett företag för det.

Du kan kontakta fasadrenovering Stockholm om du bor i Stockholm eller i närheten. De kan ge dig en gratis offert inom 24 timmar om du frågar efter det. Fasadens jobb är att stå emot väder och vind och skulle den vara söndrig kan det hända att vinden tar sig in i huset. I Stockholm finns det väldigt många hus byggda på 1800- talet och det innebär att de har tegelstenar. Skulle en tegelsten gå sönder kan den ersättas med en ny av samma färg.

Några hus är också K-märka vilket innebär att de inte får ändras och behöver de renoveras, ska de renoveras till originalskick. Skulle det vara en färg eller tegelstensform som inte finns längre måste du eller fasadrenoveraren hitta någon som är så pass lik som möjligt. Fasadrenovering finns till för alla, både privatpersoner och företag. Som privatperson kan du ta del av det så kallade ROT-avdraget och det innebär att du kan betala 30% mindre för jobbet. Det innebär att fler kunder kommer kunna ha råd och det ger företaget fler kunder som väljer dem.

Kunderna betyder allt för fasadrenovering Stockholm och de har en så kallad nöjd-kundgaranti som innebär att du ska vara nöjd innan du betalar. Skulle du inte vara nöjd kan du alltid höra av dig till företaget efteråt för att klaga. De kommer därefter hem till dig för att rätta till felet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *